Novi recept za pastu, novi hit u našoj porodici. Probajte...
Vreme pripreme: 30 minuta
SASTOJCI:
- Pasta
- Spanać
- Italijanska pršuta
- Krem sir
- Parmezan sir
- Pavlaka
- Mleko
- Puter
- Vegeta
- So
- Pasta sos: U tiganju, na tihoj vatri, istopiti puter. Dodati spanać i začiniti vegetom. Kad je spanać upržen (ne previše), na minut dodati parmezan sir, krem sir i pavlaku pomešanu sa mlekom. Ukuvati da se sirevi dobro istope.
- Pasta sos:U ključalu vodu dodati malo soli, staviti pastu i kuvati 12- 14 minuta (12 minuta, Al Dente).
- Finale: Kad je pasta kuvana, dobro je procediti i dodati u tiganj sa sosom. Dobro promešati da se sve sjedini.
- Serviranje: U tanjir staviti pastu sa sosom, odozgo staviti listove italijanske pršute i posuti rendanim parmezan sirom. To je to - Voilà!
Uz ovo jelo najbolje ide kvalitetno belo vino.
Bon Appétit
Chef Bojan
Comments
Post a Comment