Veče, klinci gladni,vi umorni - pokupite ono što imate u frižideru i spremite ove mini sendviće za oko i za dušu...
Vreme pripreme: 15 minuta
SASTOJCI:
- Francuski baget hleb
- Kuvano jaje
- Avokado
- Kačkavalj
- Šunka, pršuta, čajna (po izboru)
- Ajvar
- Puter
- Ljuta tucana paprika
- So
- Skuvati jaje i naseći na kolutove
- Avokado naseći na listiće
- Hleb naseći na kolutove, premazati puterom i tostirati
- Na tostirani hleb namazati ajvar
- Staviti listić kačkavalja, parče suhomesnatog, kolut kuvanog jajeta i listić avokada - blago posoliti
- Posuti ljutom tucanom paprikom(dekorativno, a i ukusno) - to je to
Uz ovo jelo preporučujem čašu soka od naranže za klince, a za ove matore može i dobro ohlađeno pivo.
Bon Appétit
Chef Bojan
Comments
Post a Comment