Jednostavan recept, mali broj sastojaka, a vrhunsko gastronomsko uživanje. Probajte...
Vreme pripreme: 30 minuta
SASTOJCI:
- Kačkavalj (ja koristim Paper Jack, sa ljutim papričicama, za prave gurmane)
- Tomi majonez (mora da bude baš Tomi, zbog specifičnog ukusa)
- Paradajz
- Hleb
- Brašno
- Jaja
- So
- Origano
- Ulje
- Kačkavalj naseći na kričke debljine 1cm, uvaljati u brašno i jaja i pohovati u vrelom ulju (ulje mora da bude dobro zagrejano) - sa svake strane po 1 minut
- Hleb naseći na kriške i tostirati
- Serviranje: Na krišku hleba namazati Tomi majonez, staviti preko pohovani kačkavalj i krišku paradajza (ko voli, preko paradajza možete dodati ljute papričice ili naseckani mladi luk). Posoliti i dodati origano. To je to - Voilà!
Bon Appétit
Chef Bojan
Comments
Post a Comment