Sendvič sa pohovanim kačkavaljem i paradajzom


Jednostavan recept, mali broj sastojaka, a vrhunsko gastronomsko uživanje. Probajte...

Vreme pripreme: 30 minuta

SASTOJCI:
  • Kačkavalj (ja koristim Paper Jack, sa ljutim papričicama, za prave gurmane)
  • Tomi majonez (mora da bude baš Tomi, zbog specifičnog ukusa)
  • Paradajz
  • Hleb
  • Brašno
  • Jaja
  • So
  • Origano
  • Ulje
PRIPREMA:
  • Kačkavalj naseći na kričke debljine 1cm, uvaljati u brašno i jaja i pohovati u vrelom ulju (ulje mora da bude dobro zagrejano) - sa svake strane po 1 minut
  • Hleb naseći na kriške i tostirati
  • Serviranje: Na krišku hleba namazati Tomi majonez, staviti preko pohovani kačkavalj i krišku paradajza (ko voli, preko paradajza možete dodati ljute papričice ili naseckani mladi luk). Posoliti i dodati origano. To je to - Voilà!
Bon Appétit
Chef Bojan

Comments