Čokoladni mus sa plazma keksom - rapsodija


Čokoladni mus...šta reći...

Vreme pripreme: 30 minuta

SASTOJCI:
  • 100 grama putera
  • 4 jaja (samo žumanca)
  • 200 grama slatke pavlake za kuvanje
  • 200 grama čokolade za kuvanje
  • 200 grama mlevenog plazma keksa
  • 200 grama šećera
  • 200 grama krem sira

PRIPREMA:
  • Pomešati puter, žumanca i šećer i dobro umutiti dok ne postane penasto
  • Zagrejati slatku pavlaku i u njoj rastopiti čokoladu
  • Pomešati smesu sa puterom i topljenom čokoladom, dodati ekstrakt od vanile, krem sir i plazma keks i dooooobro umutititi. Staviti u frižider 2-3 sata da odstoji.To je to!
Bon Appétit
Chef Bojan

Comments