Još jedan biser meksičke kuhinje, predobro. Probajte...
Vreme pripreme: 60 minuta
SASTOJCI:
- Mleveno meso (svinjsko ili goveđe)
- Crni luk
- Beli luk
- Pasulj u konzervi
- Pradajz u konzervi
- Kuvani kukuruz u konzervi
- Paprika
- Rendani kačkavalj
- Vegeta
- So
- Aleva paprika
- Ljuta tucana paprika
- Ulje
- Sitno seckani crni i beli luk propržiti na ulju pa dodati seckane paprike. Kad je sve to uprženo, dodati mleveno meso i začine.
- Kad je meso skoro gotovo dodati paradajz i pasulj iz konzerve i ostaviti da se krčka na tihoj vatri oko 30 minuta
- Pred kraj kuvanja dodati kuvani kukuruz iz konzerve
- Serviranje: Servirati vrelo u činiji i posuti rendanim kačkavaljem. To je to - Voilà!
Uz ovo jelo najbolje ide kvalitetno crno vino, a možei pivo ako je sportska varijanta.
Bon Appétit
Chef Bojan
Comments
Post a Comment