Pohovani hot dog


Ovim možete da iznenadite klince - oduševiće se. Brzo, jednostavno i atraktivno. Probajte...

Vreme pripreme: 30 minuta

SASTOJCI:
  • Viršle
  • Dimljena slaninica
  • Kačkavalj u listićima (najbolje čedar ili neki sa drugi niskom tačkom topljenja)
  • Tost hleb
  • Jaja
  • So
  • Ulje
  • Ajvar (prilog)
  • Jogurt (prilog)
PRIPREMA:
  • Viršle obmotati slaninicom i staviti u rernu da se peku, dok slaninica ne postane hrskava
  • Krišku tost hleba rastanjiti doooobro oklagijom, na nju staviti list kačkavalja i polovinu viršle (rasečene po dužini), pa urolati. Urolane viršle uvaljati u umućena jaja i ispržiti na vrelom ulju (krajevi idu dole, vodite računa da vam se rolnica ne odmota)
  • Serviranje: Uz ovo jelo najbolje ide ajvar i jogurt(ili kefir). To je to - Voilà!

Bon Appétit
Chef Bojan

Comments