Ovim možete da iznenadite klince - oduševiće se. Brzo, jednostavno i atraktivno. Probajte...
Vreme pripreme: 30 minuta
SASTOJCI:
- Viršle
- Dimljena slaninica
- Kačkavalj u listićima (najbolje čedar ili neki sa drugi niskom tačkom topljenja)
- Tost hleb
- Jaja
- So
- Ulje
- Ajvar (prilog)
- Jogurt (prilog)
- Viršle obmotati slaninicom i staviti u rernu da se peku, dok slaninica ne postane hrskava
- Krišku tost hleba rastanjiti doooobro oklagijom, na nju staviti list kačkavalja i polovinu viršle (rasečene po dužini), pa urolati. Urolane viršle uvaljati u umućena jaja i ispržiti na vrelom ulju (krajevi idu dole, vodite računa da vam se rolnica ne odmota)
- Serviranje: Uz ovo jelo najbolje ide ajvar i jogurt(ili kefir). To je to - Voilà!
Bon Appétit
Chef Bojan
Comments
Post a Comment